Tervetuloa kuvataiteen maailmaan!

Welcome to The Art by Seija Marin. I am a Finnish Visual Artist and Member of The Finland´s Artists' Association and HTY. Works made to order also available.

Olen Seija Marin, suomalainen kuvataiteilija ja Suomen Taiteilijat ry:n & Helsingin Taideyhdistyksen taiteilijajäsen Helsingistä.

Teokseni ”Minä ja tasapaino” oli ensimmäistä kertaa mukana Suomen Taiteilijat ry:n 52.-vuosinäyttelyssä Kaapelitehtaalla elokuussa 2020.

Luovuus on aina ollut isossa roolissa elämämässäni. Se on näkynyt monella tapaa, niin musikaalisuutena kuin kirjoittamisena sekä käsitöiden taitajana.

Elämääni on mahtunut myös useamman elokuvan verran tragediota. Olen kirjaimellisesti menettänyt kaiken, mutta noussut yhden kerran enemmän kuin kaatunut. Silloin kuvataide nosti minut pinnalle ja on ollut siitä lähtien kiinteä osa minua ja arkeani. Taiteellinen kyky ja tietoisuus ovat minussa jatkuvana energiana. Elämäni kantavina voimina on aina ollut elämän halu, iloisuus ja rohkeus käyttää sydäntä. Olen löytänyt rohkeuttani vielä lisää taiteen avulla. Myös periksiantamattomuus ja päämäärätietoisuus ovat auttaneet minua elämässäni eteenpäin.

Olen opiskellut Vedic Art -maalaustekniikkaa eli ns. taiteen kykyä vuodesta 2014 alkaen ja samaten olen itse oppinut hiilitöiden tekijä. Maalauksissani käytän akryylivärejä.

Vedic Art eli luova voima on ohjannut maalauksiani, minkä johdosta jokainen on erilainen ja uniikki.

Niin akryylityöt kuin hiilityötkin onnistuvat tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti (mitat ja värit). Toivon, että työni tavoittavat oikeat ihmiset ja paikat.